dinsdag 2 april 2013

Haartrends S/S 2013



De weergoden zijn geprezen, het ziet er naar uit dat de temperatuur dan toch langzaam maar gestaag stijgen! Tijd dus om je helemaal onder te dompelen in de aankomende lente en zomer, van top tot teen. Om bij de top te beginnen: kapsels! Tijd voor een opfrisbeurt, een nieuw model en misschien ook een nieuwe kleur. Dit zijn de trends van aankomend seizoen.


Krullen.
Mooie, grove krullen zijn het helemaal. Voor deze look neem je een krultang met een grote diameter en krul je sommige lokken naar binnen toe en sommige lokken juist naar buiten. Je mag lekker rommelig te werk gaan! Spray de krullen in met een sterke haarlak en ga er dan nog even met je vingers doorheen zodat je krullen lekker bouncy zijn.



Rechte pony
Taylor Swift heeft hem al helemaal door. De rechte pony is helemaal terug. Voorheen gingen we vaak voor een luchtige lok in de lente en zomer, maar nu mag je gaan voor een volle, rechte pony. De pony mag net op, maar ook iets onder de wenkbrauwen. Kijk hierbij wat het mooist bij jouw gezicht past! Mocht je de pony even beu zijn, kun je hem altijd nog vast pinnen met een paar schuifspeldjes.


Rechte scheiding
Gesignaleerd op menig catwalk: de rechte scheiding. Lekker simpel, recht toe recht aan. 


Rood en paars haar
Je moet het maar durven! Rood haar in alle tinten en donker paars haar zijn super hip. Vind je deze kleuren wat te heftig, maar wil je wel een nieuw trendy kleurtje in je haar? Ga dan voor honingblond. Een tint die iets dieper en koeler is dan goudblond. 


Ombre, maar dan subtiel
Ombre haar was deze winter al helemaal hip, en de trend zet zich door naar de lente en zomer. Wel wordt het iets subtieler en meer zomers. Waar we eerst voor bruin dat uitliep in blond gingen, kiezen we nu voor midden blond dat uitloopt in licht blond. Kun je die lichtblonde puntjes ook gelijk van een dip-dye voorzien, ook dit mag nog steeds. Het liefst in verschillende pastel tinten!

Ik hoop dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen voor een fijn nieuw kapsel. Ik zelf zit nog een beetje te twijfelen! De rechte pony had ik toevallig al, maar ga ik nu voor honingblond of toch voor rood? Waar ga jij voor?

xoxo Cherry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten