zondag 31 maart 2013

Bags, bags, bags



Welke vrouw is, diep in haar hart, nou geen fan van tassen? Ik in ieder geval wel. Van gigantische handtassen als stylish alternatief voor de weekendtas, tot prachtige clutches voor een speciaal avondje uit. Met het nieuwe seizoen aangebroken (nou ja, soort van dan) is het ook tijd voor een nieuwe tas. De logge, stevige handtas mag weer even de kast in. In deze post 24 tassen die helemaal hip and happening zijn. Ik help je ook gelijk besluiten welke tas het best bij jou past! 


De eerste trend is kleur. Je ziet hierin een contrast tussen neon en pastel tinten. Het leuke is dat je beide tinten kunt combineren! Dit geeft je dus een stuk meer vrijheid in je keuze voor een tas. De neon tassen komen het leukst uit bij een outfit waarin je gaat voor zwart/wit, nude kleuren of pastel kleuren. Op die manier wordt je tas een echte eyecatcher! Pas op met andere neon tinten in je kleding. Een paar details in neon kunnen mooi matchen met je tas, maar met een neon outfit én neon tas, sla je de plank mis.
Een pastel tas kun je ook mooi combineren met een zwart/wit outfit of nude kleuren. Zelf ben ik er niet weg van om een pastel tas bij een pastel outfit te dragen, maar dit is uiteraard een kwestie van smaak.


Rugtassen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Eerder waren ze voornamelijk praktisch. Je gebruikte ze om je zware boeken mee te vervoeren of als je op reis ging en je een praktische tas nodig had. Tegenwoordig zijn ze super stijlvol! Je hebt veel verschillende uitvoeringen, van festival metgezel, tot grungy en chique. Hierdoor is de rugzak ook zeer veelzijdig geworden en kun je er een vinden passend bij iedere outfit.


Een andere populaire trend zijn de tassen in zwart/wit, ofwel monochrome. Ook deze tas heb je in veel verschillende uitvoeringen, van sportief tot über chique. De tas staat het leukst bij een outfit waarin je wat kleur hebt verwerkt. Een monochrome tas met een monochrome outfit is een beetje too much.


Clutches zie je in steeds meer vormen en kleuren. Eerst waren clutches vooral bedoeld als handig tasje voor een feest 's avonds, maar je ziet hem ook steeds vaker in alledaagse outfits. Opzich heel handig als je gaat shoppen, zo neem je eens een keer niet veel meer mee dan je nodig hebt! De clutch is wel een tas waar je even over moet nadenken. Neem je een heel opvallende clutch? Draag die dan bij een minder opvallende outfit. Bedenk ook of alles er in gaat passen wat je nodig hebt!


Hopelijk heb je wat leuke tassen kunnen vinden! Ook als je niet zo'n groot budget hebt, zijn er genoeg leuke tassen te vinden. Waar ga jij voor deze lente?

xoxo Cherry Bomb


Geen opmerkingen:

Een reactie posten