vrijdag 15 mei 2015

Haartrends S/S 2015


Het is soms moeilijk te geloven (het weer is nou niet fantastisch) maar het is toch echt lente! Tijd voor een happy new you met happy new hair. Wat is nou fijner om de koude, druilerige winter van je af te schudden met een fris nieuw kapsel? Gelukkig zijn er ontzettend leuke haartrends voor deze lente en zomer. Lees verder om ze te ontdekken!



Granny hair
Als er één grote trend is dit seizoen, is het wel granny hair. Prachtige grijze of zilveren lokken! Het is een heel gewaagde trend. Niet iets om even zelf thuis te doen, en je zult ook je haar goed moeten verzorgen. Maar wat is het ontzettend chique en gaaf! Als je pastel haar leuk vindt, maar altijd dacht 'maar niet voor mij' is dit een hele mooie optie!



De 'lob'

De lange bob, ofwel de 'lob' vind ik zo'n leuke trend! Ik vind het een perfect kapsel wanneer je wel klaar bent met je lange haar, maar het ook niet zo goed kort durft te knippen. Of juist als je korter haar had, maar het nu weer langer laat groeien. You're right on trend! Dit kapsel is speels en makkelijk te onderhouden. Beetje volume poeder (zie hier) en seasalt-spray en je bent klaar!



Balayage
De ombre trend kennen we al een paar jaar. Ieder seizoen wordt deze trend weer een stapje volwassener. Dit seizoen stappen we over van ombre naar balayage. Balayage geeft een heel subtiel effect van een donkere kruin naar lichtere punten. Dit effect wordt bereikt door veel highlights en lowlights. Vooral bij je gezicht zijn een paar extra highlights mooi. Dit geeft een heel fris effect!

En, weet jij al wat voor kapsel je dit seizoen gaat kiezen? Hopelijk hebben deze trends je kunnen inspireren! En als je heel wat anders wilt doen met je haar, lekker doen!

xoxo Cherry

Geen opmerkingen:

Een reactie posten